Gå til indhold

Nordplus Junior kontaktseminar i Litauen

03. september 2012
Det litauiske Nordplus-kontor holder kontaktseminar i oktober. Her er der mulighed for at få kontakt til skoler i andre nordiske og baltiske lande, der ønsker at lave projekter med tilskud fra Nordplus Junior. Nyhed fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

Det litauiske Nordplus-kontor, Education Exchanges Support Foundation, afholder d. 15-16. oktober 2012 Nordplus Junior-kontaktseminar i Vilnius.

Der er plads til i alt 40 deltagere - halvdelen vil være fra de baltiske lande, den anden halvdel fra de nordiske lande. På seminaret kan du få kontakt til undervisere og skoler fra de øvrige nordiske og baltiske lande og starte planlægningen af et fælles samarbejdsprojekt - som I efterfølgende søger i Nordplus Junior.

Det er gratis at deltage i seminaret, måltider inklusiv. Danske deltagere kan desuden få et tilskud fra UI på op til 400 euro pr. person til dækning af rejse og hoteludgifter (maks. 2 overnatninger).

Tilmelding

Frist for tilmelding er tirsdag den 18. september 2012. Læs mere om seminaret og tilmeld dig på det litauiske Nordplus kontors hjemmeside.

Om Nordplus Junior

Nordplus Junior er Nordisk Ministerråds program for grundskolen og ungdomsuddannelserne. I programmet deltager de nordiske og baltiske lande, herunder også Grønland, Færøerne og Åland.

Programmet yder tilskud til udvekslinger af elever og lærere mellem landende samt til tværnationale projektsamarbejder.

Næste ordinære ansøgningsfrist er 1. februar 2013 mhp. aktiviteter i skoleåret 2013/14. Desuden er der frist 1. oktober 2012 for forberedende besøg.

Handlinger tilknyttet webside