Gå til indhold

Ny formand for Rådet for Erhvervsakademiuddannelser og Professionsbacheloruddannelser

11. maj 2012
Rådet for Erhvervsakademiuddannelser og Professionsbacheloruddannelser har fået ny formand.

Uddannelsesminister Morten Østergaard har pr. 1. maj 2012 udpeget Børne- og Kulturdirektør i Næstved Kommune Per B. Christensen som formand for Rådet.

– Jeg ser frem til, at Rådet for Erhvervsakademiuddannelser og Professionsbacheloruddannelser også fremover vil være synligt i den uddannelsespolitiske debat. Jeg har udpeget Per B. Christensen som ny formand, fordi han med sin store erfaring inden for uddannelsesområdet har kapacitet til at løfte opgaven. Jeg forventer og ser frem til rådets konstruktive og konkrete anbefalinger til udvikling af erhvervsakademiuddannelserne og professionsbacheloruddannelserne. Tak til den afgående formand Niels Fog for den store indsats han og resten af rådet har ydet i rådets første fire-årige periode, siger Morten Østergaard.

Rådet har til opgave at rådgive uddannelsesministeren om erhvervsakademiuddannelserne og professionsbacheloruddannelserne, herunder blandt andet om forhold som uddannelsernes udvikling, sammenhængen med øvrige uddannelser og uddannelsesområder og efter- og videreuddannelse med videre.

Udpegning af ny formand sker i forbindelse med, at beskikkelsesperioden for rådet udløb pr. 30. april 2012.


Kontaktpersoner i Styrelsen for Videregående Uddannelser og Uddannelsesstøtte/rådssekretariatet


Kontorchef Troels Breindal, tlf. 7231 7860, e-mail rep@vus.dk
Chefkonsulent Susanne Bomholt Andersen, tlf. 7231 7862, e-mail rep@vus.dk

Handlinger tilknyttet webside