Gå til indhold

Nyt opslag om støtte til europæiske forskningsprojekter inden for Informations-, Kommunikations- og Robotteknologi i landbruget

23. marts 2012
Danmark har afsat 1,5 mio. euro til deltagelse i dette andet ICT-AGRI opslag.

Nyhed fra Styrelsen for Forskning og Innovation

ICT-AGRI ERA-NET's logo
ICT-AGRI ERA-NET's logo

Styrelsen for Forskning og Innovation er koordinator for det europæiske ERA-Net Coordination of European Research within ICT and Robotics in Agriculture and related Environmental Issues (ICT-AGRI), som også har NaturErhverv som partner. ICT-AGRI ERA-NET startede den 1. maj 2009 og løber frem til 2014. DSF har sammen med GUDP afsat 1,5 mio. euro til deltagelse i dette andet ICT-AGRI opslag. I alt har de deltagende partnere afsat 6 mio. euro til callet.

Titlen på opslaget er ”ICT and Automation for a Greener Agriculture”. Formålet er at tilskynde akademiske og industrielle forskere med ekspertise indenfor ICT og robotteknologi til at arbejde sammen på tværs af hele værdikæden. Projektansøgningen skal indeholde min. tre og max. 10 partnere fra mindst 3 ICT-AGRI partner lande. Den samlede ramme fra dansk side er 1,5 mio. euro, og det ønskes at støtte flere projekter. Der er prækvalifikation med frist d. 7. maj. 2012, kl. 13:00. Projekterne forventes at starte fra december 2012.

Yderligere information

Handlinger tilknyttet webside