Gå til indhold

Så starter forberedelsen af nye ansøgninger til Nordplus Voksen

23. august 2012
Mandag den 1. oktober 2012 er frist for ansøgninger om forberedende besøg til Nordplus Voksen programmet. Nyhed fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

Hvis du arbejder med voksnes læring og vil søge tilskud til at mødes med en projektpartner for at forberede en ansøgning til Nordplus Voksen, skal du sætte ring om 1. oktober i kalenderen.

Det er nemlig frist for ansøgninger om forberedende besøg.

Mindst to organisationer fra mindst to Nordplus-lande skal deltage i ansøgningen. Én af organisationerne er vært, og man kan søge tilskud til 1-2 personer fra hver af de besøgende organisationer. Selvom man er 3, 4 eller 5 organisationer, der gerne vil mødes, laver man kun én ansøgning.

Vil du vide mere og søge tilskud?

Ansøgningssystemet vil være åbent for ansøgninger om forberedende besøg fra 7. september 2012.

Spørgsmål kan rettes til Henrik Neiiendam Andersen, Styrelsen for Universiteter og Internationalisering, tlf. 7231 8895, e-mail hna@ui.dk.

Hjælp til at finde udenlandske samarbejdspartnere?

Mangler man samarbejdspartnere fra de nordiske og baltiske lande, så benyt mulighederne i Nordplus partnersøgningsdatabasen, som er tilgængelig online. Søg blandt de mange spændende indlæg fra andre nordiske og baltiske organisationer eller læg selv én ind – eller gør begge dele!

Om Nordplus Voksen

Nordplus Voksen er Nordisk Ministerråds program for voksnes læring. Programmet giver tilskud til udveksling af voksenkursister og voksenundervisere samt til projektsamarbejder mellem aktører inden for voksenlæring på tværs af de nordiske og baltiske lande. I programmet deltager Grønland, Færøerne og Åland som individuelle lande.

Der er ordinær ansøgningsfrist 1. februar hvert år samt en supplerende frist for ansøgninger om forberedende besøg 1. oktober hvert år.

Handlinger tilknyttet webside