Gå til indhold

Sæt gang i udvekslinger med skoler i Norden og Europa

04. oktober 2012
Tag til informationsmøde om Comenius og Nordplus Junior og få alt at vide om tilskud til samarbejde med grundskoler og ungdomsuddannelser i Norden og Europa – så er du klar til de kommende ansøgningsfrister i januar og februar 2013. Nyhed fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

Er du lærer eller leder i grundskolen, gymnasieskolen eller de erhvervsrettede uddannelser? Og kunne du tænke dig at etablere samarbejde mellem dine elever og en klasse fra et andet nordisk eller europæisk land, eller selv komme af sted som gæstelærer?

Så tilmeld dig informationsmødet nu!

Uerfaren eller øvet?

På mødet vil du blive præsenteret for mulighederne for tilskud inden for EU's Comenius-program og Nordisk Ministerråds Nordplus Junior-program. Du vil også få mere at vide om ansøgningsprocedurer samt, hvordan man kan få kontakt til udenlandske partnerskoler og få gang i det internationale arbejde.

Uanset om du går med konkrete ideer eller blot ønsker at blive generelt orienteret om programmerne og tilskudsmulighederne, så er det på informationsmødet, du starter.

Tid og sted

Tid: Onsdag d. 7. november 2012, kl. 9.30 – 15.00, ankomst og kaffe frem til kl. 10, hvor programmet starter.

Sted: Center for Undervisningsmidler, Professionshøjskolen. Lillebælt. Lucernemarken 1, 5260 Odense S.

Tilmelding

Tilmelding foregår gennem CFU Odenses online tilmeldingssystem. Sidste frist for tilmelding er torsdag d. 1. november 2012.

Det er gratis at deltage, og der indgår frokost.

Mere om Nordplus Junior og Comenius

Handlinger tilknyttet webside