Gå til indhold

Seminar om videomarkedsføring 2012

29. marts 2012
Den 14. marts afholdt Styrelsen for Universiteter og Internationalisering sammen med marketingbureauet iProspect og AttentionFilm et seminar om videomarkedsføring. Nyhed fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

Dagens input

Seminaret henvendte sig til medarbejdere på internationale kontorer og andre, der er involveret i videoproduktion i forbindelse med institutionernes internationale markedsføring.

Indholdet af seminaret var bygget op omkring konkrete tips og tricks til at give deltagerne input til hvordan de enten selv kunne løfte opgaven med at producere videofilm, eller hvordan de kunne strukturere processen med udlicitering af denne opgave.

Simon Munk fra Københavns Universitet holdt et oplæg, hvor han beskrev sine erfaringer med såvel egne som udliciterede produktioner.

Endelig fik deltagerne gennemgået nogle af deres egne videofilm af Michael Max fra AttentionFilm med henblik på hvad der fungerede godt, og hvad der fungerede mindre godt.

Brugerforum

I forbindelse med kompetenceudviklingskurserne i online markedsføring,  har vi oprettet en gruppe på digitaliser.dk. Her vil vi følge op på kompetencekurserne med materiale fra oplæggene.

Hvis du er interesseret i on-line markedføring, kan du tilmelde dig via: 
https://login.digitaliser.dk/profile.aspx?action=createuser

Når du har oprettet en profil, går du ind på adressen http://digitaliser.dk/group/892423 (gruppens faste adresse), og under titlen "International uddannelse: Online markedsføring" trykker du på linket "Ansøg om medlemskab" . Vi vil hurtigst muligt give dig adgang (hvis det ikke går hurtigt nok, send mail til jfh@iu.dk).

Handlinger tilknyttet webside