Gå til indhold

Søg tilskud fra Aktive Unge til efteruddannelse af ungdomsledere

22. juni 2012
Projektet skal handle om læringsmobilitet og er målrettet aktører, der arbejder inden for ungdomsområdet. Puljemidlerne er særligt øremærket projekter, der fokuserer på kvalitets- og kapacitetsudvikling af ungdomssektoren igennem opkvalificering af medarbejderne.

Centrale midler

Midlerne i denne centrale pulje er afsat til længerevarende læringsmobilitet og udvekslinger for ungdomsledere og andre der arbejder med unge. Formålet er at øge kvaliteten og samarbejdet i ungdomssektoren. Projekterne skal derfor have fokus på at fremme deltagernes tilegnelse af nye færdigheder og kompetencer, der kan styrke deres professionelle profil og øge kvaliteten af deres arbejde inden for ungdomssektoren.

Formål

Ved at fremme langsigtet tværnational læring for ungdomsledere sigter tiltaget på at styrke kapaciteten hos de netværk og institutioner, der er involveret i projekterne samt at støtte, anerkende og professionalisere ungdomsarbejdet i Europa.

Frist for indsendelse af ansøgninger: 3. september 2012

(poststemplets dato er afgørende)

Varighed og projektstart

Projekterne skal starte mellem 1. november 2012 og 1. april 2013, og have en varighed af højst 12 måneder. Selve aktiviteten skal have en varighed af minimum 2 måneder og højst 6 måneder.

Ansøgning og ansøgningsvejledning.

Handlinger tilknyttet webside