Gå til indhold

Stor succes med innovationsdebat

19. juni 2012
Den åbne dialog om GTS-institutternes fremtidige Forsknings- og udviklingssatsninger førte til mere end 2000 indlæg på to måneder. De mange indlæg indgår nu i udvikling og prioritering af forslagene.

Nyhed fra Styrelsen for Forskning og Innovation

Rådet for Teknologi og Innovation skal i efteråret 2012 forhandle nye treårige resultatkontrakter med de ni Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter (GTS-institutter) for perioden 2013-2015 for et samlet beløb på ca. 1 mia. kr. Resultatkontrakterne skal sikre opbygningen af nye teknologiske kompetencer og serviceydelser til gavn for dansk erhvervsliv, og i særdeleshed danske SMV'er.

Åben dialog

RTI inviterede til åben debat om de 113 idéer til aktiviteter, som GTS-institutterne havde sat i spil. Målet var at skabe en åben og frugtbar dialog med relevante interessenter om hvilke aktiviteter og indsatsområder, der skal udvikles og prioriteres i institutternes nye resultatkontrakter. På sitet

har man siden midten af april kunnet kommentere på forslagene.

Mere end 10.000 unikke besøgende

Debatten er nu afsluttet og har været en stor succes. Bedreinnovation.dk havde mere end 10.000 unikke besøgende i løbet af de to måneder debatten var åben. Heraf vendte godt 60% tilbage til siden på et senere tidspunkt for at følge og deltage i debatten. Der er afgivet mere end 2000 kommentarer til de 113 idéer.
GTS-institutterne er nu i gang med at indarbejde input fra dialogen i deres endelige resultatkontraktansøgninger. Rådet vil i deres prioritering af resultatkontraktmidlerne lægge stor vægt på de synspunkter og den kvalitative feedback, der er blevet givet via

fra relevante virksomheder, erhvervsorganisationer, erhvervsfremmeaktører, forskere, offentlige myndigheder, virksomheder m.m.

 

 

Handlinger tilknyttet webside