Gå til indhold

Unge fejrer innovation og iværksætteri

09. november 2012
Unge idemagere samles til idekonkurrencer, inspiration og netværk under Danish Entrepreneurship Award 2012. Uddannelsesministeren bakker varmt op om arrangementet.

5000 unge idemagere fra hele landet mødes for at fejre entreprenørskab og innovation i studiehøjde.

Det sker 14. november under Danish Entrepreneurship Award 2012 i Fredericia. Her skal de deltage i idekonkurrencer, foredrag fra iværksættere, workshopper, rådgivning, netværk og meget mere. 

Uddannelsesministeren bakker op

Innovation er vejen mod mere vækst og beskæftigelse og en vigtig prioritet for regeringen, der snart vil præsentere Danmarks kommende innovationsstrategi. Et væsentligt led i strategien er iværksætteri og innovation i uddannelsessystemet.

Uddannelsesminister Morten Østergaard bakker derfor varmt op om Danish Entrepreneurship Award.

 - Danmark kan ikke konkurrere på billig arbejdskraft eller dårlige arbejdsforhold. Evnen til at undres, at udvikle ideer og finde nye muligheder er derfor helt afgørende for vores fremtid. Vores ideer og opfindsomhed er vores stærkeste kort. En central del af innovationsstrategien bliver at skabe rammer, som gør det lettere for unge med iværksættertrang at forfølge deres ideer. Jeg håber, konferencen giver en ny generation inspiration til at udvikle og forfølge deres ideer, siger Morten Østergaard.

Danish Entrepreneurship Award 2012 arrangeres af Fonden For Entreprenørskab. På dagen vil de unge og deres undervisere også møde erhvervsfolk, som stiller viden og erfaringer til rådighed i et storstilet mentorarbejde.


For yderligere oplysninger, kontakt:

Pressesekretær Ingeborg Nielsen, tlf. 2211 0200

Handlinger tilknyttet webside