Gå til indhold

Videnkuponer skaber innovation og vækst i små virksomheder – Kender du en virksomhed der har brug for det?

27. april 2012
Med en videnkupon kan en mindre virksomhed med en god udviklingsidé få den vurderet og realiseret med hjælp fra eksperter inden for virksomhedens fagområde.

Nyhed fra Styrelsen for Forskning og Innovation

En videnkupon er nemlig en rabatbillet på køb af viden hos offentlige videninstitutioner, som en virksomhed ganske let kan ansøge om.
Med det rette match mellem videninstitution og virksomhed kan en videnkupon både hjælpe virksomheden med at få udviklet en konkret idé eller få løst et reelt problem, og samtidig danne grobund for at fremtidigt samarbejde mellem virksomheden og videninstitutionen.

Videnkuponordningen har eksisteret siden 2008, og siden da har mere end 1.000 virksomheder modtaget en videnkupon på op til 100.000 kroner. Evalueringerne viser, at virksomhederne har opnået brugbare resultater via videnkuponen. Et flertal forventer i fremtiden at samarbejde med videninstitutioner, hvilket også på længere sigt kan give virksomhederne gode vækstmuligheder.

Ordningen har løbende ansøgningsfrist og hurtig sagsbehandlingstid, så hvis du kender en virksomhed, der har brug for hjælp til udvikling af en idé eller et produkt, er det bare om at sende denne nyhed videre.

Handlinger tilknyttet webside