Gå til indhold

Videomarkedsføring - sådan bliver du set på nettet

09. januar 2012
Den 14. marts afholder Study in Denmark-kontoret et seminar om videomarkedsføring. Her kan du se og høre om de seneste trends på området. Nyhed fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

Film får en stadig større betydning for virksomheders og institutioners synlighed i søgeresultaterne på nettet. Med Googles "universal search", der inddrager forskellige medier, som for eksempel billeder, video og nyheder i visningen af søgeresultaterne og med YouTube som den næststørste søgemaskine, er der ingen tvivl om, at film er et vigtigt element i en strategisk online markedsføring.

Seminaret vil indeholde:

  • Hvilke typer og genrer kan med fordel anvendes i jeres film?
  • Hvordan markedsfører I bedst jeres film på nettet?
  • Hvad skal I være opmærksomme på i forhold til enten selv at producere filmen eller at binde an med et produktionsselskab?

Derudover vil institutioner fra forskellige sektorer fortælle om deres praktiske erfaringer med produktion af film til nettet.

Målgruppe

Seminaret henvender sig primært til medarbejdere på institutioner for videregående uddannelse, som arbejder med online markedsføring. Indholdet på seminaret fokuserer på institutioner, som enten endnu ikke har bundet an med film i deres markedsføring, eller som vil højne kvaliteten af deres eksisterende videomarkedsføring.

Der er plads til 15 deltagere på workshoppen, og pladser tildeles efter først-til-mølle-princip - dog maksimalt 2 deltagere fra samme institution. Deadline for tilmelding er 6. marts, 2012.

  • Yderligere information og tilmelding findes her

  • Om oplægsholderne

    Seminaret afholdes i samarbejde med iProspect og Isobar.

    iProspect er et dansk og internationalt specialistbureau inden for online markedsføring. iProspect arbejder for nogle af Danmarks største brands såvel nationalt som internationalt. iProspect har specialiseret sig indenfor services og rådgivning omkring søgemaskinemarkedsføring (SEM) – herunder søgemaskineoptimering (SEO), sponsorerede links (PPC) og webanalyse.

    Isobar er et globalt netværk af kommunikationsbureauer, bestående af en engageret og mangfoldig gruppe på over 2.200 mennesker fordelt på 32 markeder. Isobar blev først etableret i 2003, og er hjemsted for digitale pionerer og talenter inden for traditionel markedsføring. Isobar laver løsninger til nutidens konvergerede medieverden.

Handlinger tilknyttet webside