Gå til indhold

Vil du hjælpe os med at læse projektansøgninger?

12. december 2012
Styrelsen for Universiteter og Internationalisering søger eksterne evaluatorer til at vurdere projektansøgninger til Programmet for Livslang Læring. Nyhed fra Styrelsen for Universiteter og Internatinalisering.

Har du erfaring med internationalisering af uddannelserne og lyst til at spille en rolle i forhold til kvalitetssikring af samarbejdsprojekter? Ønsker du at udvide din viden om europæisk uddannelsessamarbejde og tilskudsprogrammer?

Så er det sikkert dig, vi er på udkig efter.

Ansøgningsfristerne til Programmet for Livslang Læring nærmer sig, og vi skal bruge eksterne evaluatorer, der kan hjælpe os med at vurdere projektforslag.

Som evaluator skal du have bred viden om uddannelse og et særligt kendskab til den eller de uddannelsessektorer, du ønsker at vurdere projekter indenfor. Du skal være dygtig til engelsk, og vi ser også gerne, at du har erfaring fra internationale uddannelsesprojekter.

Om opgaverne:

EU's Program for Livslang Læring dækker alle uddannelsessektorer og består af:

  • Comenius, som retter sig mod grundskole og ungdomsuddannelse.
  • Erasmus, som retter sig mod videregående uddannelse.
  • Grundtvig, som retter sig mod voksenuddannelse og folkeoplysning.
  • Leonardo da Vinci, som retter sig mod erhvervsuddannelse.

Comenius Skolepartnerskaber

Skolepartnerskaber retter sig mod grundskoler og ungdomsuddannelser, som ønsker at samarbejde med andre skoler i Europa. 

Vi forventer at modtage ca. 50 ansøgninger, der skal kvalitetsvurderes i Danmark. Arbejdet udføres enten hos Styrelsen for Universiteter og Internationalisering eller hos evaluator og forventes at tage 3-4 dage.

Comenius Regio partnerskaber

Regio retter sig mod kommuner og regioner, der vil gennemføre internationale projekter inden for grundskole og ungdomsuddannelse. Ansøgere skal etablere en projektorganisation, der involverer skoler og relevante organisationer eller virksomheder i lokalområdet og samarbejde med en lignende projektorganisation i et andet europæisk land.

Vi forventer at modtage 10 ansøgninger. Arbejdet udføres enten hos Styrelsen for Universiteter og Internationalisering eller hos evaluator og ventes at tage 1-2 dage.

Erasmus Intensive programmer og sprogkurser

Erasmus-programmet retter sig mod den videregående uddannelsessektor og giver bl.a. institutioner mulighed for at søge tilskud til at udvikle og gennemføre intensive programmer (IP) og sprogkurser for indkommende Erasmus-studerende (EILC).

Vi forventer at modtage ca. 16 projektansøgninger til intensive programmer og 5 ansøgninger til intensive sprogkurser. Arbejdet udføres hos evaluator og ventes at tage 3-4 dage.

Grundtvig

Grundtvig-programmet fokuserer på at skabe nye muligheder for voksnes læring med henblik på personlig udvikling, aktivt medborgerskab og livslang læring.

Vi forventer at modtage ca. 20 ansøgninger om Grundtvig Læringspartnerskaber, Senior Volontørprojekter og tilskud til koordinering af Grundtvig Workshops, der skal kvalitetsvurderes i Danmark. Arbejdet udføres enten hos Styrelsen for Universiteter og Internationalisering eller hos evaluator. Det forventes at tage 2-4 dage.

Leonardo da Vinci Mobilitet

Leonardo praktik- og uddannelsesophold giver tilskud til udlandsophold for elever, arbejdstagere, lærere, vejledere og uddannelsesansvarlige på erhvervsuddannelsesområdet. Eleverne kommer fra erhvervsskoler, landbrugsskoler, social og sundhedsskoler og produktionsskoler.

Vi forventer omkring 60 ansøgninger. Arbejdet udføres hos Styrelsen for Universiteter og Internationalisering eller hos evaluator. Det forventes at tage 3-4 dage.

Honorar

Vi yder et honorar et honorar på 330 kroner per time.

Hvis du bor langt fra København, kan vi også dække udgifter til rejse og eventuelt ophold.

Interesseret?

Din skriftlige ansøgning med C.V. skal være os i hænde senest den 31. januar 2013.

I ansøgningen skal du angive, hvilke programmer, du gerne vil arbejde med.

Ansøgningen skal sendes elektronisk til Lars Kolind Jensen. Skriv venligst 'evaluator’ i titelfeltet.

Har du spørgsmål?

Spørgsmål kan rettes til specialkonsulent Lars Kolind Jensen, telefon 72 31 88 98.

Handlinger tilknyttet webside