Gå til indhold

Welfare Technology Innovation Days - det danske innovationscenter i München inviterer til et spændende eksport- og innovationsfremstød i Sydtyskland

23. april 2012
Fra den 11.-15. juni vil danske virksomheder, forskere, sundhedspersonale, konsulenter, organisationer, kommuner og klynger fra både privat og offentlig regi få mulighed for at opleve og skabe kontakt til det sydtyske vækstlokomotiv inden for velfærdsteknologier.

Nyhed fra Styrelsen for Forskning og Innovation

Welfare Technology Innovation Days

Med fokus på de to velfærdsteknologiske spor telemedicin/sundheds-IT og rehabilitation/pleje arrangerer Innovation Centre Denmark, München i samarbejde med en række af Danmarks førende aktører inden for velfærdsteknologier, et eksport- og innovationsfremstød til de to sydtyske delstater Bayern og Baden-Württemberg.

Sydtysk Innovation

Stuttgart og München vil danne rammen for dette fagligt inspirerende arrangement i Sydtyskland, hvor formålet er at matche danske deltagere med innovative brancheaktører, give dem muligheden for at opleve konkrete sydtyske projekter inden for velfærdsteknologi og få muligheden for at etablere den første kontakt til potentielle udviklings- og samarbejdspartnere.

OBS: Tilmelding senest 25. april.


 

Handlinger tilknyttet webside