Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2013 Indstilling til Strategic Research Awards 2014

Indstilling til Strategic Research Awards 2014

Kender du et forskertalent, der udfører fremragende strategisk forskning? Så har du nu mulighed for at indstille vedkommende til Det Strategiske Forskningsråds Strategic Research Awards 2014.

18. november 2013

Det Strategiske Forskningsråd uddeler i 2014 to priser til forskertalenter, der udfører strategisk forskning med stort innovationspotentiale og fremragende internationalt samarbejde.

Der uddeles to priser a 75.000 kr. Èn inden for hver af følgende to kategorier:

  • Strategisk forskning med et særligt stort innovationspotentiale
    Gives til et forskertalent, som har vist potentiale i forhold til frugtbart forskningssamarbejde med private eller offentlige brugere, og hvis forskning har stort innovationspotentiale.
  • Fremragende internationalt forskningssamarbejde
    Denne pris uddeles til et forskertalent, der gennem deltagelse i internationalt samarbejde har udvist potentiale til en markant udbygning af et dansk strategisk forskningssamarbejde.

Priserne uddeles af Uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen på Det Strategiske Forskningsråds årsdag 10. marts 2014 i Den Sorte Diamant i København.

Forskere, der deltager eller har deltaget i et projekt finansieret af Det Strategiske Forskningsråd, kunne indstilles. Fristen for indstillinger var d. 8. januar 2014.

Morten Østergaard og modtagere af Strategic Research Awards 2013
Uddannelsesminister Morten Østergaard med vinderne af Strategic Research Awards 2013, Filippo Bosco og Haiyan Ou.
Senest opdateret 26. februar 2014