Gå til indhold

Søg forskningsmidler hos DFF nu

15. april 2013
Så er det nu, hvis du vil have fingre i et postdoc- eller skolarstipendium fra Det Frie Forskningsråd. Der skal også søges nu, hvis du er interesseret i midler under programmerne ”Mobilex Mobilitetsstipendier” og ”Ph.d.-uddannelse uden for universiteterne”.

Fristerne for ansøgning om midler til Det Frie Forskningsråds aktuelle opslag ligger fra slutningen af april og til starten af maj. Fristerne gælder for både ”Opslag E2012 og F2013”, ”Mobilex Mobilitetsstipendier” og ”Ph.d.-uddannelse uden for universiteterne ”. De fordeler sig således på DFF’s faglige råd:

Det Frie Forskningsråd | Sundhed og Sygdom: 24. april 2013 kl. 22.00

Det Frie Forskningsråd | Samfund og Erhverv: 29. april 2013 kl. 22.00

Det Frie Forskningsråd |Kultur og Kommunikation: 1. maj 2013 kl. 22.00

Det Frie Forskningsråd |Teknologi og Produktion: 3. maj 2013 kl. 22.00

Det Frie Forskningsråd | Natur og Univers: 6. maj 2013 kl. 22.00

Du kan læse de aktuelle opslag her:

Forbedret DFF budgetskabelon

Mange af de ansøgere, der søgte i efteråret 2012, oplevede desværre, at DFF’s budgetskabelon var meget vanskelig at læse i pdf-versionen. Derfor har Det Frie Forskningsråd udarbejdet en ny budgetskabelon med tilhørende vejledning, som skal bruges i forbindelse med ansøgninger til Det Frie Forskningsråd.

For at konvertere budgetskabelonen korrekt til PDF skal du vælge "Gem som PDF" i Excel / dit regnearksprogram (brug IKKE "udskriv til pdf"-funktionen).

Det er vigtigt, at du følger den nye vejledning, da den erstatter Annex C i det gældende opslag.

Handlinger tilknyttet webside