Gå til indhold

Bliv klogere på EURAXESS – genvejen til en international forskerkarriere

05. marts 2014
EURAXESS er et tvær-europæisk initiativ, der kan hjælpe dig i gang med en international forskerkarriere. I foråret tager EURAXESS på Bus Roadshow igennem Europa for at fortælle om den internationale forskerjobportal og mulighederne for forskerlegater. Den 11. marts 2014 kommer bussen til København.

Har du en forskerspire i maven, eller er du ved at komme i gang med en forskerkarriere og overvejer muligheder for at komme ud i verden? Så kig forbi, når EURAXESS Roadshow kommer til København den 11. marts 2014.

Program

Programmet byder på oplæg og information, og du kan blandt andet:

  • Høre om Marie Curie Grant 
  • Deltage i Funding Workshops 
  • Få taget et professionelt billede til dit CV
  • Få tjekket dit CV af NemCV 
  • Uploade dit CV direkte til EURAXESS databasen
    (Vi anbefaler, at du medbringer dit CV i hånden eller på et USB-stik)

Hvor og hvornår?

EURAXESS On Tour kommer til København den 11. marts 2014, kl. 10-16.

Bussen holder ved:
Københavns Universitet
Frederiksberg Campus
Thorvaldsensvej 40
1871 Frederiksberg C.

Hvad er EURAXESS?

EURAXESS er en international, europæisk job- og serviceportal med tilknyttede nationale rådgivernetværk og nationale hjemmesider. På EURAXESS jobportal, finder du jobs fra hele den europæiske forskningsverden og portalen giver mulighed for at søge job direkte ved andre forskningsinstitutioner.

Universiteterne i Danmark er gået sammen i det danske netværk under EURAXESS’ paraply. Netværket rådgiver både danske forskere, der vil til udlandet og arbejde, og udenlandske forskere og deres familier, der kommer til Danmark for en kortere eller længere periode. Københavns Universitet er valgt som bridgehead organisation for det danske netværk. Styrelsen for Forskning og Innovation deltager i samarbejdet og står for den danske hjemmeside og jobportal.

 

Kurser om EU-finansiering af forskning

Få del i midlerne fra EU's nye forsknings- og innovationsprogram, Horizon 2020, der også uddeler individuelle stipendier og bevillinger til excellente forskere. Lær hvordan på EuroCenters kurser om Horizon 2020.

Kontakt

Stefanie Bondy Jørgensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 17
Email: stbj@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside