Gå til indhold

Dansk iværksætter modtager pris for at skabe vækst

28. maj 2014
Danmark har brug for iværksættere, som kan skabe vækst. Den danske virksomhed H2 Logic modtager iværksætterpris for sin udvikling af brintmotorer og brinttankstationer. Uddannelses- og forskningsministeren overrakte prisen.

Danske H2 Logic er blandt verdens førende leverandører af tankstationer til brint. Derfor modtog virksomheden INSEAD New Business Award 2014 den 28. maj.

Formålet med INSEAD New Business Award 2014 er at hylde de iværksættere, hvis ideer former fremtiden og skaber vækst.

Det er INSEAD, Dagbladet Børsen og Ingeniørforeningen IDA, der står bag prisen. Den blev overrakt af uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen.

- Vi har brug for danske iværksættere. Derfor skal der være mere fokus på ideer og opfindsomhed på uddannelserne. Samtidig skal der være mere samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner og virksomheder om innovative løsninger, siger Sofie Carsten Nielsen.

INSEAD New Business Award

  • INSEAD tilbyder kurser til dem, der gerne vil skabe egen virksomhed eller udvikle nye forretningsidéer inden for rammerne af en eksisterende virksomhed.
  • INSEAD New Business Award uddeles årligt til en person, der har en succesful forretning med et langsigtet vækstperspektiv.
  • Vinderen af prisen er blevet udvalgt af en jury, der består af repræsentanter fra INSEAD, Ingeniørforeningen IDA og Dagbladet Børsen. 
  • Prisen udgør en statuette samt et værdibevis på 10.000 euro til deltagelse i kurser ved INSEAD i Frankrig eller Singapore.

Handlinger tilknyttet webside