Gå til indhold

Erhvervsakademiet Lillebælt bygger ny campus i Odense

10. marts 2014
Studerende og ansatte på Erhvervsakademiet Lillebælt i Odense kan se frem til at flytte ind i en helt ny campus i 2016, efter Folketingets Finansudvalg har godkendt campusbyggeriet.

Erhvervsakademiet Lillebælt i Odense samler sine uddannelser i en ny campus centralt i byen. Med godkendelse fra Folketingets Finansudvalg kan byggeriet af de 20.000 kvadratmeter studiecampus nu sættes i gang.

Dermed kan erhvervsakademiets studerende og ansatte flytte fra de nuværende otte forskellige adresser i Odense til den nye bygning i nærheden af banegården og Odense Havn, som efter planen står færdig i 2016.

- Når uddannelserne ligger under samme tag, giver det oplagte muligheder for tværfaglig undervisning, samarbejde og nytænkning på tværs af fagene, som kan løfte hver enkelt uddannelse. Et samlet erhvervsakademi vil forhåbentlig kunne opbygge et endnu tættere samarbejde med erhvervslivet, og det bidrager til at styrke uddannelserne, når studerende og virksomheder i fællesskab udvikler nye ideer og projekter, siger uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen.

City Campus

  • Erhvervsakademiet Lillebælts nye campus i Odense vil efter planen være klar til indflytning i august 2016 og vil huse omkring 3000 studerende.
  • Uddannelserne vil ligge centralt placeret mellem banegården og havnen i Odense sammen med VUC’s kommende bygning og Tietgenskolen i det område, der har fået navnet City Campus.

Handlinger tilknyttet webside