Gå til indhold

EuroCenter tweeter om Horizon 2020

16. september 2014
Virksomheder, forskere og andre med interesse for Horizon 2020 kan nu få opdateringer om arrangementer, ansøgningsfrister m.m. på Twitter. Styrelsen for Forskning og Innovation lancerer @EuroCenter_DK som en service, der skal supplere EuroCenters traditionelle 1:1 vejledning om Horizon 2020.

Den 16. september 2014 går Styrelsen for Forskning og Innovation på Twitter med en Horizon 2020-profil. Hermed henvender vi os direkte til de mange interessenter, som i dag bruger de sociale medier til at indhente og dele viden om Horizon 2020.

Digital kanal om Horizon 2020

Kontorchef Kim Brinckmann, Styrelsen for Forskning og Innovation, fremhæver, at EuroCenter med den digitale service hurtigt og effektiv kan formidle budskaber om Horizon 2020 til mange aktører på en gang.

”Interessen for Horizon 2020 er enorm, og vi har i år oplevet et stort pres på vores traditionelle 1:1 rådgivning og vejledning. Ved at anvende digital kommunikation kan EuroCenter give viden og vejledning til flest mulige hurtigst muligt. Vi håber også det er vejen til en mere direkte dialog med de mange små og mellemstore virksomheder, der i dag er på Twitter”, siger kontorchef Kim Brinckmann, EU-politisk kontor.

Twitter-profilen skal understøtte Danmarks målsætning om, at 2,5 procent af de konkurrenceudsatte midler i Horizon 2020 tilfalder forsknings- og innovationsaktiviteter i Danmark. Det svarer til 1,5 mia. kr. årligt i gennemsnit i perioden 2014-2020.

På Twitter-profilen kan vi håndtere de generelle, afklarende spørgsmål om Horizon 2020 og give simple servicemeddelelser som f.eks. næste ansøgningsfrist til energi-puljen, husk at oprette en PIC-kode og fif til at udfylde formularer. EuroCenter vil også bruge @EuroCenter_DK til at lytte og blive klogere af de mange samtaler om emnet på Twitter. Vi tweeter med #H2020dk.

Traditionelle kanaler om Horizon 2020

Danmarks officielle side om Horizon 2020 er stadig den primære kanal til viden om programmet for forskere, virksomheder, rådgivere og andre. Her finder man blandt andet en systematisk præsentation af programmet, FAQ med svar på de hyppigst stillede spørgsmål og gode råd til en ansøgning.

Kontakt

Bodil Kirstine Priemé
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 65
Email: bkp@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside