Gå til indhold

EuroScience Open Forum tilbyder 40 medie-rejselegater

14. februar 2014
Arrangørerne af Europas største videnskabelige forum, EuroScience Open Forum, inviterer journalister fra hele verden til at søge om medie-rejselegater til forummet, der finder sted fra den 21.–26. juni 2014 i København. 250 repræsentanter fra nationale og internationale medier forventes at deltage.

Mottoet for EuroScience Open Forum 2014 (ESOF2014) er ”Science Building Bridges”. En af forummets målsætninger er at bygge bro mellem medier og forskningsmiljøer ved at skabe en platform, hvor journalister kan diskutere og rapportere om de nyeste forskningsresultater.

ESOF2014 vil tilbyde et omfattende medieprogram for journalister, redaktører, bloggere og redaktører på de sociale medier under det seks dage lange program af aktiviteter. Aktiviteter, der både for det videnskabelige forum og for festivallen Science in the City vil foregå i Carlsberg Byen.

For at sikre, at journalister fra en bred vifte af medier deltager, udbyder ESOF2014 nu 40 medie-rejselegater.

ESOF2014 Champion Klaus Bock mener, at tilstedeværelsen af internationale medier er en vigtig og afgørende del af ESOF-konceptet.

”Journalister har en helt central rolle i forhold til at udfordre de videnskabelige miljøer og rapportere om videnskabelige landvindinger, men videnskabsjournalistikkens fremtidige rolle er i dag under debat. Under ESOF2014 i København vil medierne kunne fortsætte denne diskussion med offentligheden, forskere, industri og politikere”, siger Klaus Bock.

Styrelsen for Forskning og Innovation under Uddannelses- og Forskningsministeriet er arrangør af ESOF2014.

Handlinger tilknyttet webside