Gå til indhold

Find internationale partnere til din ansøgning til HERA-programmet ’Uses of the Past’

16. december 2014
Forskere, som ønsker at søge forskningsmidler under det kommende HERA Joint Research Programme ’Uses of the Past’, kan nu få hjælp af et ’Partner Search Tool’ til at finde internationale partnere til deres forskningsprojekter.

Det Frie Forskningsråd | Kultur og Kommunikation deltager i HERA-netværket (Humanities in the European Research Area) sammen med 22 andre nationale humanistiske forskningsråd og European Science Foundation. HERA har til formål at styrke humanioras rolle i det europæiske forskningsrum og omfatter en række forskellige aktiviteter.

Ansøgninger til HERA-netværkets kommende Joint Research Programme 'Uses of the Past' skal indsendes af internationale forskningskonsortier bestående af minimum fire partnere fra minimum fire af netværkets deltagerlande.

HERA har i den forbindelse lanceret et ’Partner Search Tool’ i form af en mailingliste, som interesserede kan tilmelde sig og bruge til at komme i kontakt med potentielle partnere inden for HERA-netværket.  

Opslag offentliggøres i januar 2015

Opslaget til HERA’s Joint Research Programme med temaet ‘Uses of the Past’ forventes offentliggjort den 15. januar 2015 med en forventet ansøgningsfrist for pre-proposals den 9. april. Temaet ’Uses of the Past’ handler om spørgsmål som identitet, integration, politisk legitimitet og kultur.

Det annonceres på ufm.dk og i Uddannelses- og Forskningsministeriets nyhedsbrev, når opslaget til HERA’s Joint Research Programme ’Uses of the Past’ offentliggøres.

Handlinger tilknyttet webside