Gå til indhold

Find samarbejdspartnere til dit næste europæiske projekt

08. september 2014
Uddannelsesinstitutioner og organisationer kan nu møde partnere til europæiske samarbejdsprojekter på en række seminarer rundt om i Europa i efteråret.

Voksnes læsefærdigheder og talforståelse, tidlig læring samt forebyggelse af skolefrafald er nogle af temaerne på en række kontaktseminarer for institutioner og organisationer, der ønsker at samarbejde om uddannelsesprojekter under EU's uddannelsesprogram Erasmus+ på tværs af uddannelsessektorer og landegrænser.

Seminarerne afholdes i Brügge og i Bruxelles i Belgien samt i Bergen i Norge. Udover oplæg og debat om relevante temaer får deltagerne mulighed for at netværke med repræsentanter for uddannelsessektoren i Europa med henblik på at finde fælles interesser og relevante temaer, som kan danne grundlag for et strategisk partnerskab.

På seminarerne vil der blandt andet være vejledning om mulighederne i Erasmus+ og hjælp til at udarbejde projektansøgninger.

Næste frist for ansøgninger om tilskud til et strategisk partnerskab forventes at ligge i februar 2015.

Vær opmærksom på, at der løbende afholdes kontaktseminarer, og at seminarerne er målrettede forskellige uddannelsessektorer.

 

Om strategiske partnerskaber

Et strategisk partnerskab omfatter samarbejde mellem institutioner og organisationer fra forskellige lande. Projektet udnytter partnernes fælles ekspertise og viden til at styrke kvaliteten af uddannelser på alle niveauer i uddannelsessystemet på tværs af landegrænser.


Modtag nyheder om internationale uddannelsesprogrammer

Abonnér på Udsyn – Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, og hold dig opdateret om ansøgningsfrister, arrangementer og nye projekter.

Handlinger tilknyttet webside