Gå til indhold

Konference om ny dansk kodeks for integritet i forskning den 9. maj

14. februar 2014
Et forslag til en dansk kodeks for integritet i forskning – Danish Code of Conduct for Research Integrity – er på vej og sendes i bred høring i april/maj måned. Som led i høringen afholdes en konference den 9. maj.

Kodeksen vil blandt andet indeholde standarder for god videnskabelig praksis og anbefalinger til, hvordan brud på god praksis håndteres.

Som led i høringen arrangeres en konference, der vil præsentere forslaget til en ny kodeks og give konferencens deltagere mulighed for at debattere forslaget med et indbudt panel af eksperter. Konferencen vil blive åbnet af uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen, og der vil være indlæg af internationale eksperter på området og af danske repræsentanter for universiteter, forskningsråd og fonde.

Konferencen arrangeres af Uddannelses- og Forskningsministeriet i samarbejde med Danske Universiteter og Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab. Den finder sted i København den 9. maj 2014 fra kl. 9.30 til cirka 12.30. Nærmere oplysninger om lokalitet og program følger, men reservér dagen allerede nu.

Vel mødt!

Handlinger tilknyttet webside