Gå til indhold

Målgruppeanalyse af Danmarks Innovationsfond

10. juli 2014
Rådet for Teknologi og Innovation har kortlagt, hvilke virksomheder Danmarks Innovationsfond kan nå i sit fremtidige arbejde.

Som et sidste arbejde inden Rådet for Teknologi og Innovation blev nedlagt og Danmarks Innovationsfond blev oprettet fra 1. april 2014, har rådet fået lavet en målgruppeanalyse af DAMVAD. Analysen ser nærmere på, hvilke målgrupper i erhvervslivet, som Rådet for Teknologi og Innovations innovationsordninger henvendte sig – ordningen som nu er overgået til Danmarks Innovationsfond. Derudover ser analysen på de andre forsknings- og innovationsordninger, som Danmarks Innovationsfond også har fået ansvaret for.

Målgruppeanalysen kan give et grundlag for Danmarks Innovationsfond og andre til at vurdere, hvad udgangspunktet var, da fonden blev oprettet, samt om fonden når de målgrupper, som den måtte ønske. Analysen beskriver også for første gang forholdet mellem andelene af dansk erhvervsliv, der har brugt innovationsordningerne i Danmark i perioden 2007-2013 og det samlede erhvervsliv inden for en lang række brancher og erhvervsområder. Analysen vil kunne hjælpe Danmarks Innovationsfond med den fremtidige prioritering og styring af brugen af innovationsordningerne i Danmark.

Handlinger tilknyttet webside