Gå til indhold

Mød koreanske virksomheder og søg støtte til samarbejde

13. maj 2014
Er du interesseret i at møde nogle af de bedste koreanske virksomheder og finde ud af, hvordan du får støtte til at indgå innovationssamarbejde med dem?

Praktisk information

Dato: 26.-28. maj 2014
Sted: Thon Hotel Arena, Lillestrøm, Norge (første stop efter lufthavnen med lufthavnstoget)
Værter: Det norske ministerie Ministeriet for handel, industri og energi, Korea (MOTIE) og Det Norske EUREKA-formandskab.
Arrangør: Det koreanske institut for teknologiudvikling, Korea (KIAT)

Det europæiske innovationssamarbejde EUREKA organiserer den 26.-28. maj Korean Days i Oslo, hvor omkring 300 virksomheder og forskningsinstitutioner fra Europa og Sydkorea forventes at deltage. Der er allerede tilmeldt et stort antal koreanske virksomheder, som alle er interesserede i at indlede innovationssamarbejde med europæiske virksomheder.

Danske deltagere kan booke møder på forhånd, og derudover vil der på dagen finde matchmaking sted inden for temaerne IKT, cleantech, maritim/offshore og lifescience.

Sydkorea er associeret medlem af EUREKA og er optaget af at styrke forskningssamarbejdet med Europa. Det er derfor muligt at søge EU-støtte til projekter med de koreanske virksomheder under Eurostars-programmet.

Eurostars er især rettet mod forsknings- og innovationsaktive små og mellemstore virksomheder, men forskningsinstitutioner og store virksomheder kan også deltage.

Konferencen er en god platform til at møde mulige nordiske, europæiske og sydkoreanske samarbejdspartnere til Eurostars-projekter frem mod næste ansøgningsrunde, der har frist den 11. september 2014. Korean Days byder på oplæg om mulighederne i EUREKA og Eurostars og på matchmaking med mulige samarbejdspartnere.

Korean Days arrangeres i et samarbejde mellem det koreanske institut for teknologiudvikling (KIAT) og Norges Forskningsråd, der i år har formandskabet i EUREKA. De tidligere Korea-dage har bragt en række aktører sammen og fungeret som en katalysator for at identificere nye forretningsmuligheder, udvikle innovative projektideer og etablere nyt samarbejde under EUREKA-paraplyen.

Innovationscenteret i Seoul deltager også på Korean Days og vil både i Oslo og efterfølgende assistere danske virksomheder og institutioner med at finde relevante koreanske samarbejdspartnere til Eurostars. Kontakt attaché Torben Orla Nielsen på torbni@um.dk.

Handlinger tilknyttet webside