Gå til indhold

Ny formand skal rådgive om uddannelser

12. marts 2014
Conni Simonsen er udpeget som ny formand for Rådet for Erhvervsakademiuddannelser og Professionsbacheloruddannelser. Hun afløser Per B. Christensen.

Rådet for Erhvervsakademiuddannelser og Professionsbacheloruddannelser får ny formand.

Uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen har netop udpeget Conni Simonsen til at stå i spidsen for rådet per 1. marts 2014. Conni Simonsen overtager posten fra Per B. Christensen, der blev udpeget som formand for Akkrediteringsrådet fra 1. januar 2014.

Conni Simonsen er direktør for Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet og har en bred viden om erhvervsakademi- og professionsbachelorsektoren. Hun varetager indtil 1. april 2014 også posten som formand for Rådet for Teknologi og Innovation.

- Det glæder mig, at Conni Simonsen har sagt ja til udpegningen som formand for Rådet for Erhvervsakademiuddannelser og Professionsbacheloruddannelser. Rådet har gennem årene ydet en god rådgivning om udviklingen af de to uddannelsesområder, og jeg ser frem til, at Conni Simonsen som formand viderefører dette arbejde. Jeg vil samtidig takke Per B. Christensen for en god og kvalificeret indsats som formand, siger Sofie Carsten Nielsen.

Rådet for Erhvervsakademiuddannelser og Professionsbacheloruddannelser består af 21 medlemmer og har til opgave at rådgive uddannelsesministeren om erhvervsakademiuddannelserne og professionsbacheloruddannelserne.

For yderligere information, kontakt:
Conni Simonsen, tlf.: 41893013, e-mail: csi@iha.dk

Handlinger tilknyttet webside