Gå til indhold

Ny officiel side om Horizon 2020

29. april 2014
Velkommen til Danmarks officielle side om Horizon 2020. Med den overskrift har EuroCenter lanceret en helt ny side, som informerer og rådgiver de mange interesserede, der henvender sig til EuroCenter for at søge viden om Horizon 2020.

Du kan se siden her:

Den store interesse for Horizon 2020 kræver en ny side

 

Horizon 2020 er blevet hipt, og interessen nærmer sig hype. Det mærkes både fra politisk hold, hvor regeringen har stillet et ambitiøst mål for dansk deltagelse og dermed hjemtag. Og det mærkes på de mange potentielle ansøgere, som enten strømmer til informationsmøder eller søger digital vejledning og rådgivning.

Kilde: EU-Information, nr. 2 – april 2014 (pdf)

Således skriver kontorchef for EU-Politisk kontor, Kim Brinckmann, i en nyligt publiceret artikel i EU-Information.

Denne store interesse oplever vi dagligt hos EuroCenter og ønsker at imødegå og besvare med den nye side om Horizon 2020.
Sidens navn markerer, at EuroCenter repræsenterer de nationale contact points for Horizon 2020, og dermed er Danmarks officielle side om Horizon 2020 og et centralt sted at søge rådgivning, information og vejledning.

Hjælp til at søge finansiering fra Horizon 2020

Hovedformålet med den nye side er at hjælpe brugeren til at søge finansiering fra Horizon 2020 gennem rådgivning om krav og regler, ansøgningsvejledning og inspiration. Siden supplerer den øvrige rådgivning og vejledning, som EuroCenter tilbyder, og skal være en nem, hurtig og lettilgængelig informationskilde for brugeren.

Brugeren i centrum

Den nye side om Horizon 2020 erstatter den tidligere side og præsenterer brugeren for en række ny information, som ikke var en del af den gamle side.

Det overordnede fokus for siden er, at brugeren er i centrum. Derfor samler siden i en prioriteret rækkefølge den information, som forekommer mest værdifuld for brugeren.

Først og fremmest præsenteres brugeren for en række hovedkategorier, hvor brugeren kan søge central information, f.eks. om:

  • Hvor og hos hvem, man søger rådgivning
  • Nyheder om Horizon 2020
  • De hyppigst stillede spørgsmål om Horizon 2020 og deres tilhørende svar
  • Information om EuroCenters kurser og arrangementer om Horizon 2020

Dernæst kan brugeren vælge at følge to spor med links til undersider:

  1. Det ene spor omhandler generel information om Horizon 2020 for den nye bruger der ønsker basisviden
  2. Det andet spor sætter fokus på ansøgningsprocessen og selve projektet for den bruger, der søger rådgivning til at gå i gang med at udarbejde en ansøgning til Horizon 2020

Feedback er velkommen

EuroCenter ønsker dig rigtigt god fornøjelse med den nye side, og vi modtager altid gerne feedback fra vores brugere, hvis du synes, der mangler noget information, du kunne have brug for.
Feedback kan sendes til: eurocenter@fi.dk

Handlinger tilknyttet webside