Gå til indhold

Tilmeld dig InnovationsFondens nyhedsbrev

22. maj 2014
Hvis du ønsker information og nyheder fra Danmarks Innovationsfond, kan du tilmelde dig InnovationsFondens nyhedsbrev.

InnovationsFonden har fra 1. april 2014 overtaget alle aktiviteter fra det tidligere Strategiske Forskningsråd og Højteknologifonden, samt alle direkte virksomhedsrettede innovationsprogrammer under det tidligere Rådet for Teknologi og Innovation, det vil sige Innovationskonsortier, Videnpilot, Videnkupon, ErhvervsPh.D med mere.

Information om disse aktiviteter, som tidligere er formidlet via Uddannelses- og Forskningsministeriets nyhedsbreve, vil fremover blive givet via InnovationsFondens nyhedsbreve.

Baggrund

Danmarks Innovationsfond – fonden for strategisk forskning, højteknologi og innovation blev etableret 1. april 2014. Med oprettelsen af InnovationsFonden er forsknings- teknologiudviklings- og innovationsordninger fra Det Strategiske Forskningsråd, Rådet for Teknologi og Innovation samt Højteknologifonden samlet i en fond.

Danmarks Innovationsfond er et uafhængigt organ inden for den statslige forvaltning.

InnovationsFonden skal støtte udvikling af viden, teknologi - herunder højteknologi, der fører til styrkelse af innovative løsninger til gavn for vækst og beskæftigelse i Danmark.

InnovationsFonden skal særligt understøtte løsninger på konkrete samfundsudfordringer og øge forsknings- og innovationsindsatsen i virksomheder - herunder små og mellemstore virksomheder.

InnovationsFonden uddeler bevillinger til aktiviteter inden for strategisk forskning, teknologiudvikling og innovation. InnovationsFondens budget er i 2014 på knap 1,6 milliarder kroner.

Handlinger tilknyttet webside