Gå til indhold

Vejen til Det Frie Forskningsråds midler går nu gennem E-grant

13. marts 2014
Du skal fremover bruge Styrelsen for Forskning og Innovations nye e-ansøgningssystem E-grant, når du ansøger Det Frie Forskningsråd om støtte til forskningsaktiviteter.

Fra den 13. marts 2014 får du det nemmere som ansøger til Det Frie Forskningsråd. Fra denne dag kan du nemlig søge om støtte via det nye e-ansøgningssystem E-grant, som er første skridt på vejen til en portalbaseret helhedsløsning for ansøgnings- og bevillingsadministration i Styrelsen for Forskning og Innovation.

Du vil som ansøger opleve ændringerne i form af en ansøgningsportal, hvor du kan administrere dine ansøgninger og nye e-ansøgningsblanketter. Der vil være specifikke e-ansøgningsblanketter for hvert virkemiddel, du kan søge i Det Frie Forskningsråd, og blanketterne vil i væsentlig grad validere dine indtastede data.

Du vil også, i modsætning til i det tidligere e-ansøgningssystem, kunne se din samlede ansøgning som pdf-fil, inden du indsender, og du vil kunne rette dele af en indsendt ansøgning og indsende den igen. Endelig giver det nye e-ansøgningssystem også mulighed for, at flere personer kan samarbejde om udarbejdelse af ansøgninger.

    • Se videoen, der introducerer E-grant

Hvis du allerede er i gang med en ansøgning til Det Frie Forskningsråd i det gamle e-ansøgningssystem og med en gammel e-ansøgningsblanket, vil Det Frie Forskningsråd gerne opfordre dig til at udarbejde ansøgningen i E-grant. 

Handlinger tilknyttet webside