Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2015 40 nye internationale forskernetværk optager medlemmer

40 nye internationale forskernetværk optager medlemmer

40 nye forskernetværk, såkaldte COST aktioner, er nu åbent for medlemmer. Forskernetværkene finansierer træningsskoler, seminarer og brug af infrastruktur for deltagerne i netværket. Forskere og virksomheder kan søge om optagelse enten via Styrelsen for Forskning og Innovation eller via netværket.

08. december 2015

Forskernetværkene er organiseret omkring en management komite og en række arbejdsgrupper. Til hvert forskernetværk kan Styrelsen for Forskning og Innovation nominere op til to danske medlemmer og to suppleanter til management komiteen. Der er ingen begrænsninger for antallet af danske deltagere i forskernetværkenes arbejdsgrupper.

Sådan kommer du med i en COST Aktions management komite
 

Ønsker du at blive nomineret til en aktions management komite og være med fra starten af COST aktionen, skal du inden den 6. januar 2016 kontakte:

Chefkonsulent Annette Borchsenius
Styrelsen for Forskning og Innovation
e-mail: abn@fi.dk 
Telefon: 7231 8270

Din henvendelse skal indeholde en kort redegørelse for, hvordan din forskning passer ind i aktionen samt dit CV.

Sådan kommer du med i en COST aktions arbejdsgruppe
 

Ønsker du at deltage i en aktions arbejdsgruppe, skal du kontakte et af de danske medlemmer af management komiteen. Optagelse sker løbende. Medlemmerne fremgår af den enkelte COST aktion. Find den relevante COST Aktion og vælg herefter 'Management Committee' i højre menuen.

Læs mereSenest opdateret 15. august 2019