Gå til indhold

EuroCenter afholder kursus i Aarhus om Det Europæiske Forskningsråd

01. oktober 2015
Særligt dygtige forskere kan realisere en banebrydende forskningsidé gennem en bevilling fra Det Europæiske Forskningsråd (ERC). Lær, hvordan du søger midler hos ERC på kurset ”The Succesful ERC Applicant” den 20. oktober 2015 i Aarhus, og skab forskning med stor international gennemslagskraft.

EuroCenter gennemførte kurset i starten af året, og evalueringerne fra kurset taler deres tydelige sprog. På spørgsmålet ”Vil du anbefale kurset til andre?” svarede 94 % af kursisterne ja, og en skrev efterfølgende til os:
"Thanks a lot for the great course."

Om kurset

På kurset ”The Succesful ERS Applicant” har vi fokus på, hvordan ansøgningen formidler den fremragende forskningsidé og præsenterer forskeren selv i et CV, der overbeviser evaluatorerne. På kurset kommer vi også ind på det personlige interview af ansøgeren (Starting Grant og Consolidator Grant), som indgår i bedømmelsen og udvælgelsen af ansøgere.  

Kurset afholdes på engelsk, og undervisningen varetages af eksperter fra EuroCenter, evaluator Jeppe Olsen, Aarhus Universitet, og ERC-bevillingsmodtager Alexander Zelikin fra Aarhus Universitet.

Program, praktiske oplysninger og tilmelding

Høj gennemslagskraft i ERC-forskning

Ny rapport dokumenterer, at ERC-forskning har meget høj gennemslagskraft og oftere citeres i videnskabelige artikler end videnskabelige artikler publiceret med støtte fra danske forskningsråd og -fonde.

Handlinger tilknyttet webside