Gå til indhold

Faglærte og virksomheder har millioner til at uddanne og specialisere sig

11. november 2015
Tre Kick Info-møder i november skyder kampagnen BYG OVENPÅ i gang. Kampagnen skal oplyse faglærte og virksomheder om mulighederne for at uddanne og specialisere sig inden for det tekniske og produktionsrettede område.

Faglærte og virksomheder ved ikke nok om deres muligheder for at uddanne og specialisere sig inden for det tekniske og produktionsrettede område.

En ny landsdækkende informationskampagne skal oplyse om værdien i at bygge oven på med akademiuddannelser inden for netop dette fagområde.

Tre kick info-møder

Kampagnen skydes i gang med tre Kick Info-møder, som afholdes i: 

På møderne vil deltagerne blive præsenteret for den nye uddannelsesportal BYG OVENPÅ, udviklingstrends i de tekniske brancher og mulighederne for at få finansieret sin efteruddannelse.

Virksomheder, faglærte, institutioner og andre aktører vil fortælle om oplevelser og erfaringer med tekniske og produktionsrettede akademiuddannelser for faglærte.

Desuden kan deltagerne få personlig sparring om fagmoduler til virksomheder og faglærte.

Millioner til løft af voksen- og efteruddannelse

  • Initiativet er en del af den tidligere regerings vækstplan, hvor der blev afsat 1 milliard kroner til mere og bedre voksen- og efteruddannelse for ufaglærte og faglærte (VEU-puljen).
  • Frem mod 2020 er 357 millioner kroner målrettet et markant løft af voksen- og efteruddannelsesindsatsen på det videregående uddannelsesområde særligt inden for det tekniske og produktionsrettede område.
  • I 2015-2017 gennemføres en landsdækkende informationskampagne om mulighederne i netop disse akademiuddannelser.

Handlinger tilknyttet webside