Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2015 Vov at vide i Aarhus – nyt fra forskningens frontlinje i Stakladen den 26. november

Vov at vide i Aarhus – nyt fra forskningens frontlinje i Stakladen den 26. november

Hvordan kan immunforsvaret bruges som våben mod kræftceller? Hvilken betydning har de sociale medier for udvikling af personlige relationer mellem mennesker? Hvordan påvirker ledelse i den offentlige sektor motivation og performance?

24. november 2015

Det er nogle af de emner, du kan høre om, når Det Frie Forskningsråd i samarbejde med Folkeuniversitet afholder forskerarrangement i Aarhus den 26. november 2015.

Ved arrangementerne medvirker fem forskere, som alle har modtaget en bevilling fra Det Frie Forskningsråds prestigefyldte Sapere Aude-program. Programmet bidrager til at fastholde og tiltrække de allerdygtigste forskere inden for alle videnskabelige hovedområder, og giver dem mulighed for at forfølge originale forskningsidéer.

Arrangementet introduceres af bestyrelsesformanden for Det Frie Forskningsråd, professor i Statskundskab Peter Munk Christiansen, og journalist fra DR Sanne Gram Fadel vil være vært ved arrangementet.

Senest opdateret 15. august 2019