Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2017 Danske virksomheder og forskere får nemmere adgang til rådgivning om EU-finansiering

Danske virksomheder og forskere får nemmere adgang til rådgivning om EU-finansiering

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har forbedret to hjemmesider om EU-rådgivning og -finansiering. Målet er at gøre det endnu nemmere for virksomheder, forskere og andre interessenter dels at finde EU-rådgivning, dels at søge og administrere projekter finansieret af EU-programmet Horizon 2020.
Kontakt
Bodil Kirstine Priemé
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 65
Email: bkp@ufm.dk
Anne Maibohm
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 61
Email: amma@ufm.dk

21. juni 2017

EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Uddannelse er koordinator for rådgivernetværket EU-DK Support. Netværket tæller 35 offentlige lokale, regionale og nationale organisationer i Danmark, der gratis rådgiver om EU-finansiering. På den redesignede hjemmeside kan virksomheder, forskere, organisationer, kommuner m.fl. nu endnu nemmere lokalisere den nærmeste rådgiver. Derudover kan man finde informationer om kommende arrangementer, læse om andres erfaringer med projekter finansieret af EU og søge efter mulige projektpartnere.

Nyt ansøgnings- og projektunivers om Horizon 2020

Den anden nye platform, som EuroCenter har lanceret, guider rådgivere, ansøgere og administratorer i at søge og administrere forsknings- og innovationsmidler fra Horizon 2020. Den nye side rummer et ’Ansøgnings- og projektunivers’ med informationer om de forskellige faser i et Horizon 2020-forløb fra idé til implementering. Desuden er der adgang til viden og værktøjer om emner som køn, impact og etik, som ofte skal adresseres i en ansøgning til Horizon 2020.

Senest opdateret 28. juli 2020