Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2017 Få indflydelse på aktiviteter, der skal skabe innovation med udgangspunkt i etableringen af Femern Bæltforbindelsen

Få indflydelse på aktiviteter, der skal skabe innovation med udgangspunkt i etableringen af Femern Bæltforbindelsen

Debatten på BedreInnovation.dk er åben. Frem til den 4. juni 2017 kan du læse og kommentere forslag til at skabe innovation i danske virksomheder på baggrund af etableringen af Femern Bælt-forbindelsen.
Kontakt
Kåre Nordahl Larsen
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 84 30
Email: knj@ufm.dk
Pernille Ulrich
Kontorchef
Tlf.: +45 72 31 85 60
Email: peu@ufm.dk

10. maj 2017

Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har indkaldt forslag til innovationsskabende aktiviteter fra Danmarks syv Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter (GTS) indenfor:

  • Intelligent byggelogistik
  • GreenLean energi- og ressourceeffektivitet
  • Datadreven innovation

På siden BedreInnovation.dk kan du læse og kommentere de Godkendte Teknologiske Serviceinstitutters i alt 10 forslag til de indsatser, som de søger finansiering til. Blandt de indkomne forslag forhandler styrelsen de endelige resultatkontrakter mellem Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte og de Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter i juni 2017.

Sådan bliver du involveret

  1. Gå ind på BedreInnovation.dk
  2. Opret dig som bruger
  3. Søg efter aktivitetsforslag, der interesserer dig
  4. Kom med kommentarer, hvis du har noget på hjerte

Har du tidligere kommenteret forslag til nye GTS aktiviteter, kan du fortsat bruge din gamle brugerprofil. Der er åbent for debatten på BedreInnovation.dk mellem interessenter og de Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter indtil torsdag d. 4. juni 2017.

Når de nye resultatkontrakter med de GTS er indgået, vil de blive lagt på BedreInnovation.dk. Her du kan du også allerede nu læse om de GTS’ernes igangværende 3-årige aktivitetsplaner for perioden 2016-18.

Fakta om de Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter

Der findes syv Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter (GTS-institutter) i Danmark. De Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter er almennyttige institutioner, der har til formål at opbygge teknologiske kompetencer og serviceydelser og stille dem til rådighed for dansk erhvervsliv på kommercielle vilkår. De Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter godkendes af uddannelses- og forskningsministeren for en 3-årig periode.

Senest opdateret 18. maj 2017