Gå til indhold

Halló! Islands Universitet søger ny lektor i dansk sprog

28. november 2017
Danske lektorer i udlandet spiller en vigtig rolle for at udbrede et internationalt kendskab til dansk sprog og kultur. Islands Universitet (Háskóli Íslands) søger en ny lektor i dansk sprog. Ansøgningsfristen er den 22. december 2017

Lige nu underviser og forsker danske lektorer i dansk sprog, litteratur og danske samfundsforhold på cirka 70 universiteter over hele verden. Ved 27 af universiteterne er de ansat gennem Lektoratsordningen.

Islands Universitet har en ledig tidsbegrænset stilling som lektor til besættelse i efteråret 2018. Du vil som dansklektor blive ansat af universitetet i udlandet. Styrelsen for Forskning og Uddannelse formidler ansættelsen via indstillinger fra Lektoratsudvalget.

Til nyhed om lektoratsordningen

Lektoratsordningen ligger under Uddannelses- og Forskningsministeriet og har til formål at udbrede kendskabet til dansk i udlandet gennem støtte til danskundervisning ved udenlandske universiteter. 

Ansøgningsfristen er fredag den 22. december 2017. Lektoratsudvalget afholder samtaler med ansøgere i København i uge 6 og 7 i 2018.

Handlinger tilknyttet webside