Gå til indhold

Konference: Europæisk uddannelsessamarbejde gennem 30 år

04. oktober 2017
Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til konference om europæisk uddannelsessamarbejde med Erasmus+ i de danske institutioner. På konferencen sættes der fokus på effekterne af Erasmus+ og fremtidsperspektiver for det populære uddannelsesprogram. Det er gratis at deltage.

Billeder oktober

Hvert år giver EU´s uddannelsesprogram Erasmus+ flere tusinde elever, unge, studerende, undervisere og medarbejdere mulighed for at rejse ud på studie-, praktik- og uddannelsesophold i Europa. En evaluering af Erasmus+ viser, at programmet giver unge og uddannelsesinstitutioner et stærkere internationalt fokus og hjælper på de studerendes muligheder for beskæftigelse efter endt uddannelse.

Effekterne af Erasmus+ og fejringen af programmets 30-års fødselsdag er omdrejningspunktet på konferencen ’Et tilbageblik på 30 år med Erasmus+: Status og fremtidsperspektiver’. Konferencen holdes i DGI-Byen i København den 17. november 2017 og åbnes af uddannelses- og forskningsminister Søren Pind. Alle interesserede er velkomne til at deltage.

Debat om programmets fremtid

På konferencen vil Danmarks Evalueringsinstitut præsentere resultaterne af midtvejsevalueringen af Erasmus+ og EU-kommissær Margrethe Vestager holder tale om EU og uddannelse. Derudover vil repræsentanter for uddannelsessektoren debattere det europæiske uddannelsessamarbejde i danske institutioner og organisationer – herunder perspektiverne for en ny programperiode for Erasmus+.

Deltagene kan også møde Det Jyske Musikkonservatorium og Albertslund Kommunes Ungecenter, der deler ud af deres erfaringer med europæiske samarbejdsprojekter om blandt andet entreprenørskab i undervisningen og arbejdet med at forhindre at unge forlader skolen tidligt. 

Hold dig opdateret

Følg siden Internationale Uddannelsesprogrammer på LinkedIn og hold dig opdateret om ansøgningsfrister til Erasmus+, arrangementer og ny viden om europæiske tilskudsordninger.

 

Handlinger tilknyttet webside

Afsendere