Gå til indhold

Skyd genvej til Erasmus+

28. juni 2017
Danske uddannelsesinstitutioner og organisationer får nu deres egen indgang til viden om Erasmus+. De nye indgange skal gøre det nemmere at få overblik over det europæiske uddannelsessamarbejdes mange muligheder.

Den-Europæiske-Sprogpris.jpg

Hvert år giver EU´s uddannelsesprogram Erasmus+ flere tusinde elever, unge, studerende, undervisere og medarbejdere mulighed for at rejse ud på studie-, praktik- og uddannelsesophold i Europa. Og danske institutioner og organisationer søger tilskud til europæiske samarbejdsprojekter med institutioner og virksomheder i andre lande for at styrke og udvikle uddannelser.

For at gøre det nemmere for institutioner, organisationer og andre interessenter at søge tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter gennem Erasmus+, har Styrelsen for Forskning og Uddannelse oprettet fem nye indgange, så hver sektor i uddannelsessystemet samt ungdomsområdet har en direkte indgang til emner, der vedrører muligheder på deres område.

Med de nye sektorindgange bliver det nemmere at få overblik over, hvad man som institution kan søge tilskud til, finde guides til selve ansøgningen og hjælp til, hvordan man administrerer sit projekt.  Derudover kan man finde information om kommende arrangementer, informationsmateriale og læse om andre erfaringer med projekter finansieret af Erasmus+.

Gå til siden for din sektor via genvejen nedenfor:

 

Om Erasmus+

  • Erasmus+ er EU’s uddannelsesprogram. Programmet trådte i kraft 1. januar 2014 og løber frem til 31. december 2020.
  • Erasmus+ giver tilskud til strategiske partnerskaber og mobilitet i de videregående uddannelser og erhvervsrettede grund- og efteruddannelser, i børnehaver, grundskoler og på ungdomsuddannelser. Derudover giver programmet tilskud til almen voksenuddannelse og folkeoplysning samt ungdomsaktiviteter og idræt.
  • Der er 25 millioner euro til uddeling til danske institutioner og organisationer i 2017.
  • I 2017 fejrer Erasmus+ 30 års fødselsdag. Flere end 130 000 danskere har haft gavn af programmet siden 1987.

 

Handlinger tilknyttet webside

Afsendere