Gå til indhold

Har du Horizon 2020 i kikkerten?

19. februar 2018
Men mangler du overblik over målet og et kort at navigere efter? Så har EuroCenter et godt tilbud til dig. Kom rundt om begreberne i Horizon 2020 ved at se et webinar og følg op med et heldagskursus i at skrive en god ansøgning til Horizon 2020. Herefter kan du sætte din egen kurs mod EU-midler.

I oktober sidste år var EU klar med de sidste arbejdsprogrammer i Horizon 2020. Det vil sige, at Europa-Kommissionen her offentliggjorde de opslag, som forskere, virksomheder m.m. kan søge i 2018-20.

Illustration: Morten Voigt
Illustration: Morten Voigt
I EuroCenter følger vi trop og tilbyder navigationshjælp til ansøgere og rådgivere. På vores webinar får du en kort introduktion til Horizon 2020. Har du brug for at komme i dybden med emnet, kan du tilmelde dig vores ansøgningskursus den 20. marts i København. På kurset ser vi nærmere på de mest almindelige faldgruber ved ansøgningsskrivningen og hjælper dig med at styre processen sikkert i mål. Vi har for nylig analyseret evalueringsrapporter for en række Horizon 2020-ansøgninger, og på kurset vil vi bruge analysen til at belyse særligt udfordrende aspekter af en Horizon 2020-ansøgning.

Om EuroCenter

EuroCenter er nationalt kontaktpunkt for EU’s forskningsprogram, Horizon 2020. Vi rådgiver om programmet via mail og telefon og tilbyder ansøgere, administratorer og rådgivere en række forskellige læringsforløb bl.a. kurser og webinarer.

 

Kontakt

Mette Trojahn Petersen
Kontorfunktionær
Tlf.: +45 72 31 80 59
Email: mtp@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside