Gå til indhold

Konference: Internationalt syn på fremtidens uddannelse og arbejdsmarked

06. juni 2018
Innovationscentrenes årlige flagskibskonference handlede om globale perspektiver på fremtidens arbejdsmarked og uddannelse i lyset af nye teknologiske muligheder.

Hvordan opnår man succes i en verden, hvor maskinerne gør alt? Hvordan bliver medarbejdere opkvalificeret i en digitaliseret verden? Og hvordan bruger vi teknologien til at uddanne os til at tackle den fremtid? Det var nogle af de spørgsmål, der blev stillet og diskuteret i dag på Innovation Centre Denmarks flagskibskonference på ITU.

Uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers åbnede den årlige konference, der afholdes af de danske innovationscentre. Temaet i år var hvordan vi bedst ruster os til fremtiden og globale perspektiver på fremtidens arbejdsmarked og uddannelse under konferencen ’Future of Work, Future of Education’.

- Vi har brug for modige virksomheder, som kan tage fat i forskernes og iværksætternes vilde ideer og omdanne dem til innovation og eksport. Jeg vil opfordre jer til at bruge de 7 og snart 8 Innovationscentre til at få foden inden for i miljøer og markeder verden rundt, sagde uddannelses-  og forskningsminister Tommy Ahlers i åbningstalen på konferencen.

Siden 2015 har Innovation Centre Denmark afholdt en årlig flagskibskonference i Danmark med deltagelse fra innovationscentrene, danske samarbejdspartnere og en række højniveautalere fra de lande og markeder, hvor centrene er placeret.

Om Innovation Centre Denmark (ICDK):

  • Innovation Centre Denmark er et partnerskab mellem Uddannelses- og Forskningsministeriet og Udenrigsministeriet.
  • Innovationscentrene er placeret i Shanghai, Silicon Valley, München, New Delhi, São Paulo, Seoul og Tel Aviv. I efteråret åbner et nyt center i Boston.
  • Centrene har til opgave at sikre danske virksomheder og forskningsinstitutioner adgang til udenlandsk viden, netværk, teknologi, kapital og markeder.

Handlinger tilknyttet webside