Gå til indhold

Nye kurser om Horizon 2020

18. januar 2018
De næste tre år uddeler Europa-Kommissionen over 30 milliarder euro til europæiske forsknings- og innovationsprojekter. EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Uddannelse udbyder kurser til forskere, virksomheder og administratorer for at øge deres muligheder for at få en bid af kagen.

Fra 2018 til 2020 vil Europa-Kommissionen uddele over 30 milliarder euro til europæiske forsknings- og innovationsprojekter. Det sker gennem EU’s rammeprogram for forskning og innovation, Horizon 2020. EuroCenter udbyder en række kurser for at klæde danske ansøgere og projektdeltagere bedst muligt på til deres arbejde med Horizon 2020.

Ved at deltage på et af kurserne om den gode ansøgning til Horizon 2020, kan man øge sine chancer for at få sin ansøgning igennem nåleøjet og modtage en Horizon 2020-bevilling. Igen i år udbydes der et kursus, der zoomer ind på ansøgninger til det europæiske Forskningsråd (ERC). Er man allerede med i et Horizon 2020-projekt, kan man lære alt om den økonomiske afrapportering, ved at deltage på et afrapporteringskursus.

Hvem kan deltage?

Kurserne henvender sig til konsulenter, forskere og forskningsadministratorer i det private og offentlige, som gerne vil søge EU-finansiering gennem Horizon 2020, eller som allerede er involveret i et Horizon 2020-projekt.

Undervisningen varetages af EuroCenters EU-rådgivere, der har bred erfaring med EU-finansiering og er ajour med den nyeste viden. Rådgiverne samarbejder tæt med Europa-Kommissionen og har indgående kendskab til de krav, der stilles til ansøgninger og projekter under Horizon 2020. Derudover kan man på kurserne også møde evaluatorer og succesfulde ansøgere.

Oversigt over kurser i 2018

20. marts København
17. april København
15. maj Odense
24. oktober Odense
13. november København

Tilmelding

Tilmeld dig allerede i dag, så du er sikret en plads. Du tilmelder dig via tilmeldingsformular under de enkelte kurser.

Kontakt

Mette Trojahn Petersen
Kontorfunktionær
Tlf.: +45 72 31 80 59
Email: mtp@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside