Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2018 Nyt EU-magasin på gaden

Nyt EU-magasin på gaden

2018 er året, hvor et nyt EU-magasin ser dagens lys. Magasinet hedder EUindblik og vil bringe læserne tættere på europæisk forskning og innovation. I første magasin er temaet dansk viden på verdenskortet, hvor en håndfuld forskere fortæller om deres samarbejde med USA, Kina og Israel.
Kontakt
Bodil Kirstine Priemé
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 65
Email: bkp@ufm.dk

01. marts 2018

Forside af EUindblik 1:2018
Første nummer af EUindblik 1:2018
Dansk viden på verdenskortet er temaet for det første nummer af EUindblik. I det nye magasin bliver der kigget nærmere på, hvad visionen 'Open to the world' i Horizon 2020 betyder for at etablere internationalt forsknings- og innovationssamarbejde med forskere og virksomheder uden for Europa. I magasinet kan man læse interviews med forskere, der sætter deres viden på verdenskortet via samarbejde med førende forskere og virksomheder i USA, Kina og Israel.

Udkommer både i trykt og digital udgave

’EUindblik’ udkommer dels i en trykt udgave, dels i en digital udgave. Du får altså mulighed for at modtage ’EUindblik’ lige, hvor du vil – i din mailboks eller i postkassen på jobbet.

Vigtig information til abonnenter på magasinet EU-Information

EUindblik er en videreudvikling af magasinet EU-Information, hvor magasinet udover nyt navn også er iklædt et nyt look og fremover også udgives i en epaper version. Derfor skal abonnenter på EU-Information forny deres abonnement og tage stilling til, om de ønsker en trykt eller digital udgave af EUindblik fremover.

 

Senest opdateret 15. august 2019