Gå til indhold

Konkurrence for erhvervsskoleelever: Fortæl om dit praktikophold i udlandet

29. maj 2019
Skyd en 3-minutters film, eller skriv en god historie om dit praktikophold i udlandet og deltag i Styrelsen for Forskning og Uddannelses PIU-konkurrence. Der er præmier på op til 7.000 kroner til de bedste historier og film.

Grib verden billede

PIU står for Praktik i Udlandet og er et dansk mobilitetsprogram. Hvert år tager op mod 1.600 elever fra erhvervsuddannelserne på et praktikophold i udlandet med økonomisk støtte fra PIU-ordningen. På opholdene dygtiggør de sig, får nye oplevelser og lærer at bo og arbejde i udlandet for en kortere eller længere periode. 

PIU-konkurrence 2019

Styrelsen for Forskning og Uddannelse udskriver nu en konkurrence om at producere en film eller skrive en historie om at være på praktikophold i udlandet. Der er præmier på op til 7.000 kroner til de bedste bidrag. Frist for indsendelse af film eller historie er mandag den 9. september 2019.

Alle elever, der er eller har været i praktik i udlandet med tilskud fra PIU-ordningen, kan deltage i konkurrencen.

Vi udskriver den årlige PIU-konkurrence for at vise andre erhvervsskoleelever, hvad man kan få ud af et praktikophold i udlandet og for at motivere flere unge til at bruge PIU-ordningen som et led i deres uddannelse.

De bedste film og historier bliver præmieret på Erasmus+ konferencen 2019 i DGI-byen i København.

Kontakt

Lars Møller Bentsen
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 26
Email: lmb@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside