Gå til indhold

Magasinet EUindblik sætter spot på hovedrollen i Horizon 2020

16. august 2019
Hovedrolleindehaveren i et Horizon 2020-projekt er koordinatoren. Hvad kræver rollen? Hvad opnår man? Og kan man dele rollen? Det nye nummer af magasinet EUindblik kommer rundt om koordinatorrollen. Magasinet udkommer både i en klassisk papirudgave og digitalt.

Forside af EUindblik - august 2019

Hovedrollen i Horizon 2020

Magasinet EUindblik giver interesserede læsere viden om EU's program for forskning og innovation Horizon 2020. August-udgaven af magasinet fokuserer på, hvad forskere opnår som koordinator for et internationalt konsortium, som et Horizon 2020-projekt er.  Er koordinatorrollen mere værdifuld end rollen som partner? Hvordan organiserer man arbejdet i en administrativ og videnskabelig rolle? Og er rollen også en mulighed for yngre forskere?

Læs også om koordinatordagen i København den 10. september 2019. Her kommer vi endnu mere rundt om koordinatorrollen og giver plads til videns- og erfaringsudveksling mellem nye og erfarne i ’jobbet’ og med Europa-Kommissionen.

Tegn abonnement på EUindblik

Hvis du ønsker at modtage magasinet direkte i din postkasse eller mailboks, så kan abonnere på EUindblik her:

Læs EUindblik digitalt eller som pdf

Du kan læse magasinet via computer, tablet og mobil. Her er også adgang til tidligere numre af magasinet. Der er også oplysninger om Horizon 2020-arrangementer, som Styrelsen for Forskning og Uddannelse holder.

Kontakt

Bodil Kirstine Priemé
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 65
Email: bkp@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside