Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2019 Ny stærk indgang til amerikanske partnere i life science og kunstig intelligens

Ny stærk indgang til amerikanske partnere i life science og kunstig intelligens

Danmarks nye innovationscenter i Boston skal give danske forskningsinstitutioner og virksomheder adgang til verdensførende universiteter og innovative virksomheder. Innovationscenteret blev åbnet af uddannelses- og forskningsministeren Tommy Ahlers den 28. januar.

08. februar 2019

Innovationscentret bygger bro mellem danske forskningsinstitutioner og virksomheder og verdensførende universiteter og innovative virksomheder i Boston-området. Centret vil synliggøre danske styrkepositioner inden for f.eks. sundhedsforskning, robotteknologi og clean energy og styrke samarbejdet på tværs af Atlanten mellem danske og amerikanske forskere, studerende og virksomheder. Blandt andet deltager innovationscentret i karrieremessen MIT European Career Fair på MIT for at tiltrække lokale talenter til dansk erhvervsliv og forskning.

I forbindelse med åbningen besøgte Tommy Ahlers desuden en række førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner og virksomheder i Boston-området, for at fortælle om danske styrkepositioner og hente inspiration fra institutionernes arbejde med innovation, entreprenørskab i uddannelserne, modeller for universitets-virksomhedssamarbejde og indsatser inden for AI og life science.


Kontakt

Uddannelses- og Forskningsministeriets udsendte attaché, Torben Orla Nielsen, .

Senest opdateret 08. februar 2019