Gå til indhold

Udbud af Cluster Excellence Denmark – supportfunktion for danske innovationsnetværk og klynger

09. maj 2019
Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte og Erhvervsstyrelsen på vegne af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har den 8. maj 2019 offentliggjort et fælles udbud om etablering og drift af "Cluster Excellence Denmark", der skal være en supportfunktion for danske innovationsnetværk og klynger.

Udbuddet bliver gennemført, så Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte og Erhvervsstyrelsen på vegne af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse kan indgå kontrakt med én operatør for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2021. Kontraktsummen er fastsat til 8 mio. kr. for den toårige periode.

Operatøren af supportfunktionen skal støtte innovationsnetværk og klynger i deres professionalisering og internationalisering til gavn for virksomheder og videninstitutioner i hele Danmark. Derudover skal supportfunktionen støtte innovationsnetværk og klynger i konsolideringsprocesser, så antallet af offentligt finansierede klynger kan blive reduceret.

Udbuddet er annonceret ved offentliggørelse af udbudsbekendtgørelse nr. 2019/S 090-216265 i Europæiske Fællesskabers Tidende samt på eu-supply.com:

Link til udbudsmateriale

Handlinger tilknyttet webside