Gå til indhold

Frist for forslag til forskningsinfrastrukturroadmaps bliver udsat med to uger

13. marts 2020
Styrelsen for Forskning og Uddannelse har besluttet at udskyde fristen for indsendelse af forslag frem til onsdag den 15. april kl. 12:00

Idet Danmark står i en helt særlig situation som følge af situationen med smitteudviklingen af Covid-19, har Styrelsen for Forskning og Uddannelse (SFU) besluttet at udsætte fristen for indsendelse af forslag til den danske roadmap for forskningsinfrastruktur og af danske forslag til European Strategy Forum on Research Infrastructure (ESFRI) roadmap med to uger.

Den nye frist for indsendelse af forslag til både ESFRI og den danske roadmap for forskningsinfrastruktur er således onsdag den 15. april 2020 kl. 12.00.

For både ESFRI og den danske roadmap gælder derudover, at der ikke behøves vedlagt underskrevne støtteerklæringer til forslagene fra hoved- og medforslagsstillere. I stedet kan hoved- og medforslagsstillere sende en e-mail fra rektor (eller lignende niveau i andre institutioner) eller fra rektorsekretariat eller lignende med rektor i kopi, hvori den pågældende hoved- eller medforslagsstiller tydeligt beskriver, hvilke forslag denne støtter og med hvilke beløb.

E-mails beskrivende hoved- og medforslagernes støtte skal sendes til sfu-infrastruktur@sfu.dk inden fristen for forslagsindsendelse onsdag den 15. april 2020 kl. 12.00.

Opgaver relateret til modtagelse og behandling af forslag forsøges så vidt muligt varetaget som planlagt, og forslagsstillere er fortsat velkomne til at kontakte SFU.

Kontakt

Katinka Stenbjørn-Lange
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 89
Email: kas@ufm.dk
Lars Friemann Christensen
Kontorchef
Tlf.: +45 72 31 84 72
Email: lach@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside