Gå til indhold

Magasinet EUindblik ser grønt

30. oktober 2020
I dette nummer af EUindblik er temaet grønt. Magasinet sætter fokus på mulighederne i det seneste store grønne opslag i Horizon 2020, hvor EU har afsat 7,5 milliard kroner til grøn forskning og innovation. Magasinet præsenterer visionerne bag opslaget og giver tips og tricks til din ansøgning.

I efterårets udgave af magasinet kan du læse om mulighederne i det store Green Deal-opslag på i alt 7,5 milliard kroner. Læs om de ti forskellige grønne forsknings- og innovationstemaer i opslaget, der spænder fra klimaneutrale byer over bæredygtig indpakning af vores mad til reduktion af vores personlige klimaaftryk. Få tips og tricks til Green Deal-ansøgningen, uanset om du allerede er gang med at skrive en ansøgning, hjælper andre med deres ansøgning, eller vil i gang med en ansøgning.

Passion for grøn forskning

Magasinet byder også på interviews med forskere, der via internationale samarbejdsprojekter bidrager til den grønne omstilling. Professor Tejs Vegge fra Danmarks Tekniske Universitet har en passion for batterier og målet er at udvikle fremtidens batterier, der er grønnere, klogere og billigere. Du kan også få et indblik i brugen af Big Data i fremtidens fødevareproduktion.

Digital kickoffkonference

Sidst, men ikke mindst sætter magasinet også spot på det næste forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe, hvor de grønne ambitioner fortsætter. Det sker på den digitale kickoffkonference 'Danmark i Europa: fælles fremtid - fælles løsninger', som afholdes den 25. og 26. november. På konferencen byder Uddannelses- og Forskningsministeriet på taler, paneldebatter m.m. om Horizon Europe og en række andre nye EU-programmer. Konferencesitet www.eukickoff.dk åbner for program og tilmelding i første uge af november.

Læs magasinet - digitalt eller trykt

Læs den digitale udgave af magasinet på:

Læs den trykte udgave af magasinet som pdf:

Tegn abonnement på EUindblik

Hvis du ønsker at modtage magasinet direkte i din postkasse eller mailboks, så kan abonnere på EUindblik via:

Om magasinet EUindblik

Uddannelses- og Forskningsstyrelsens magasin EUindblik giver interesserede læsere i Danmark viden om EU's program for forskning og innovation Horizon 2020 – set i et dansk perspektiv.

Kontakt

Bodil Kirstine Priemé
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 65
Email: bkp@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside