Gå til indhold

Webinarrække: Bliv en ørn til afrapportering i Horizon 2020

11. september 2020
Er du i tvivl om dokumentationskrav for projektomkostninger, beregning af personaleomkostninger og betingelserne for at bruge underleverandører i Horizon 2020? Så deltag i vores webinarrække dette efterår og få styr på, hvordan du afrapporterer i praksis.

Webinarrækken henvender sig til dig, der arbejder med projektøkonomi i Horizon 2020-projekter. Du kan for eksempel være forskningsadministrator, projektøkonom, controller eller økonomi- og regnskabsmedarbejder i en offentlig institution eller privat virksomhed.

Webinarerne sætter fokus på den økonomiske afrapportering af Horizon 2020-projekter. I løbet af de fem planlagte webinarer vil vi ruste dig til at opfylde de krav og regler, der er til afrapportering.

Vi kommer til at arbejde med følgende emner:

  • Afrapportering i Funding & Tenders Portal
  • Hvornår omkostninger er støtteberettigede
  • Beregning af personaleomkostninger
  • Gennemgang af de forskellige kategorier af omkostninger
  • Tredjeparters arbejde i projektet
  • Revision og auditering

Webinarerne behandler reglerne for langt de fleste projekttyper under Horizon 2020.

Hvis du ønsker at komme i dybden med de finansielle regler for Marie Skłodowska-Curie Actions, så anbefaler vi dog, at du ser vores webinarer om Marie Skłodowska-Curie Actions.

Undervisere

Undervisningen varetages af konsulenterne Lisa Jørgensen og Marlis Erichsen, kontoret for EU-samarbejde om Forskning og Uddannelse, Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Begge rådgiver ansøgere og bevillingsmodtagere om de økonomiske og juridiske aspekter i Horizon 2020.

Sprog

Webinarerne vil foregå på dansk.

Tilmelding

Det er muligt at tilmelde sig webinarerne enkeltvist. Tilmeld dig via linkene til de enkelte webinar i oversigten nedenfor.

Det vil være muligt at gense webinarerne på vores hjemmeside, efter de er afholdt.

Oversigt over webinarrække

Webinarrækken løber over fem uger med et webinar hver onsdag. Vi starter hver gang kl. 10, og hvert webinar varer en time. Det er gratis at deltage.

Du kan læse mere om de forskellige webinarer og tilmelde dig via linkene nedenfor.

Emne

Dato

21. oktober 2020, kl. 10
28. oktober 2020, kl. 10
4. november 2020, kl. 10
11. november 2020, kl. 10
18. november 2020, kl. 10

Handlinger tilknyttet webside