Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2021 Ny rapport om Israels grønne omstilling inden for forskning og innovation

Ny rapport om Israels grønne omstilling inden for forskning og innovation

Topbillede
Rapporten giver indsigt i den israelske regerings grønne agenda, peger på relevante hovedaktører og fremhæver samarbejdspotentialer Danmark og Israel imellem.

15. januar 2021

Innovationscenteret i Tel Aviv kortlægger det nuværende israelske forsknings- og innovationslandskab inden for det grønne område i en ny grøn rapport ”An Overview on Israel’s Green Agenda – with focus on the R&D technologies”.

Rapporten giver indsigt i den israelske regerings grønne agenda, peger på relevante hovedaktører og fremhæver samarbejdspotentialer Danmark og Israel imellem. Rapportens primære fokus er dog først og fremmest at give en præsentation af seneste forsknings- og innovationsinitiativer og –projekter indenfor miljøteknologier.

Rapporten er inddelt i fire dele, som :

  • Optegner rammen for innovation og forskning i Israel inklusiv nedslag i relevante politiske og organisatoriske faktorer herunder finansieringsmuligheder.
  • Fremhæver styrkepositioner, indsatsområder og finansiering af disse.
  • Præsenterer hovedaktører herunder myndigheder, inkubatorer og videns- og forskningsinsitutioner.
  • Kortlægger fremtidige samarbejdspotentialer for Danmark og Israel og beskriver Israelske bilaterale og internationale samarbejdsflader.

Den grønne rapport er en af flere rapporter fra Innovation Centre Denmark (ICDK), som med afsæt i et af Innovationscentrenes strategiske placeringer fokuserer på et eller flere forsknings- og innovationsområder, hvor et samarbejde med og for Danmark kan løfte regeringens grønne forskningsstrategi.

Senest opdateret 17. marts 2021